AUTORISERET ORIGINALT PRODUKT
FORSENDELSE INDEN FOR 24 TIMER
SUPPORT VIA CHAT, E-MAIL OG TELEFON
GRATIS HOTLINE +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS

1.487,00 Kr. *

inkl. moms.

Tilgængelig som en øjeblikkelig download


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office Mac 2019 Home and Business - den gennemprøvede software til erhvervsbrugere...mere
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office Mac 2019 Home and Business - den gennemprøvede software til erhvervsbrugere

Office 2019 til macOs er den nyeste version af Microsofts gennemprøvede software til produktivt arbejde - med de kraftfulde, alsidige programmer til at skabe og designe tekster, komplekse beregninger og klare præsentationer og deres sikre kommunikation, både internt med medarbejdere og eksternt med forretningspartnere.

Home and Business Edition af Office 2019 til Mac indeholder en bred vifte af brugervenlige funktioner og features til effektiv udførelse af alle typiske opgaver i hverdagen på kontoret.

Brug de omfattende værktøjer i Word til at oprette professionelle tekster, opret meningsfulde tabeller med Excel og brug PowerPoint med de mange muligheder for at illustrere og præsentere dine resultater.

I Office til Mac er den særligt praktiske frihåndsfunktion også tilgængelig i disse tre programmer. Dette giver dig mulighed for at indsætte diagrammer og formler direkte i et dokument, enten med en tabletpen eller med musen eller fingeren.

Det optimerede tilgængelighedstjek - der er tilgængeligt i Word, Excel, PowerPoint og OneNote - gør dokumenterne lettere forståelige for alle involverede personer gennem praktiske forslag og forbedrer dermed samarbejdet. Og med din personlige digitale notesbog OneNote kan du registrere dine idéer med det samme for at bruge dem direkte i de tilsvarende programmer.

Med Outlook kan du desuden organisere forvaltningen af det daglige antal e-mails endnu mere effektivt, så du kan kommunikere hurtigere og bedre med dine forretningspartnere og kolleger.

Gennemprøvede funktioner som f.eks. forebyggelse af datatab beskytter mod tab af vigtige data, suppleret af omfattende sikkerhedsbestemmelser, der giver dig mulighed for at tildele individuelle adgangsrettigheder til dokumenter, og som også overholder de gældende databeskyttelsesregler i EU.

Ved køb af Office-pakken i den aktuelle Home and Business Edition 2019 for Mac får du alt, hvad du har brug for til professionelt, fælles arbejde med dokumenter og udveksling af dokumenter - især i skyen - fra én enkelt kilde. Alle inkluderede Office-programmer er også tilgængelige som Office Web Apps til mobil brug via iPhone.

 Office Mac 2019 Home and Business Edition kan købes hos Wiresoft i softwarebutikken som en særlig billig enkeltlicens! Følgende detaljerede oversigt beskriver alle de fordele, du får, når du køber Microsoft Office Mac 2019 Home and Business .

Endnu mere omfattende brugervenlighed i Office Mac 2019 Home og Business

I Home- og Business-udgaven imponerer Office-pakken 2019 til macOS ikke kun med nye programfunktioner, men også med en optimering af de tidligere velkendte funktioner, som bidrager til endnu større brugervenlighed. Tilgængelighed er en topprioritet i Office 2019 til Mac - både for brugeren og for adressater og samarbejdspartnere i dokumenter.

Som bruger af Office Home and Business 2019 til Mac kan du selv drage fordel af de ekstra muligheder, der er tilgængelige for dig, f.eks. i afsnittet "Brugervenlighed": Disse omfatter muligheder for lydsignaler med et bredt udvalg af toner under "Giv feedback med lyd". Til dette formål giver Word i Office Mac 2019 mere diskrete baggrunde med de mørke temaer Mørkegrå og Sort, som gør det muligt at arbejde endnu mere koncentreret, samt en tekst-til-tale-funktion, så du kan få indholdet læst højt for dig, mens du arbejder eller er på farten.

Som allerede nævnt giver frihåndsværktøjet til Word, Excel og PowerPoint dig en lang række muligheder for at indsætte dine tegninger og skitser i frihånd og i flere farver, herunder forskellige effekter, direkte i et dokument - afhængigt af enheden med en pen (tablet), finger (touchscreen) eller endda med musen (desktop-pc). Dette giver dig mulighed for at skabe meningsfulde diagrammer og formler, der perfekt udtrykker dine egne idéer.

For at øge læsbarheden af dine dokumenter for medarbejdere og eksterne adressater er der funktioner til optimering af tilgængeligheden tilgængelige i alle programmer. Ud over støtte til internationalt gyldige standarder indeholder den også praktiske forslag til udformning. Når du klikker på fanen "Kontroller tilgængelighed", viser det pågældende program dig en liste over fejl og advarsler samt tips og anbefalinger til at rette eller fjerne dem. Når du sender via Outlook til internationale modtagere, kan du finde ud af, om de er til stede i øjeblikket, bl.a. ved at vise tidszonen.

For at gøre den fælles behandling af dokumenter og filer af flere medarbejdere mere tilgængelig er Microsofts cloud-tjeneste OneDrive tilgængelig i Office 2019 til Mac; dette giver samtidig adgang til data, herunder opdatering af data i realtid, hvor som helst fra hvor som helst. Omfattende adgangs- og ændringsrettigheder sikrer, at selv kritiske data og oplysninger kan udveksles sikkert via skyen.

En oversigt over andre nye funktioner i 2019 Office-programmerne til Mac

Office Mac 2019 Home and Business er der ud over de allerede nævnte optimeringer også en række nye funktioner i programmerne Word, Excel, PowerPoint og Outlook:

 • Word 2019 gør det nemmere at oprette tekster med en række praktiske værktøjer, f.eks. funktionen "Review", som gør det muligt at slå fremmedord eller fremmedsprogede udtryk op med det samme, uden at brugeren behøver at åbne et browservindue. Forskningsfunktionen giver dem også mulighed for at undersøge emner, og Microsoft Academic Search er også tilgængelig til dette formål. Dette gør det også lettere at citere korrekt.
 • Excel 2019 tilbyder nu også samarbejde i realtid, hvor brugerne kan arbejde synkront på regnearkdokumenter. Desuden er der nye illustrationsmuligheder i form af kort- og tragtdiagrammer. Excel tilbyder nu også udvidelser til PowerPivot og PowerQuery. Nyt i Excel er også integrationen af Data Loss Protection til at finde fortrolige data, såsom kreditkortnumre og lignende, samt sammenkædning af tekster.
 • PowerPoint 2019 giver nye visuelle effekter til animering af præsentationer: Zooms og morphing-overgange øger dynamikken i sekvensen af dias. Desuden er der nye ikoner, SVG-vektorfiler og 3D-modeller til illustration, som også kan redigeres. For at fremhæve tekstpassager kan den tekstmarkør, der tidligere var kendt fra Word, også bruges i PowerPoint.
 • Outlook 2019 indeholder nye praktiske funktioner til at administrere e-mails: Disse omfatter et intelligent værktøj, der automatisk sorterer e-mails efter vigtighed og relevans, og med tekst-til-tale-funktionen kan de også læses højt, hvilket er særligt praktisk, når de bruges via iPhone. Desuden sikrer den gennemprøvede Data Loss Protection - DLP - at kritiske data er beskyttet mod uautoriseret adgang.

Andre eksklusive funktioner i Office Mac 2019 Home og Business

Købere af Office Home and Business Edition for Mac 2019 får adgang til en række ekstra funktioner ud over de allerede nævnte, som gør administration eller kontrol lettere for især administratorer, samtidig med at de giver øget sikkerhed.

Gruppepolitik - med retningslinjer for højere sikkerhed

Det såkaldte gruppepolitikobjekt - GPO - giver administratorer effektive gruppepolitikker, som Office 2019 til Mac kan sikres via ADMX-skabeloner, bl.a. ved styring af opdateringer og makroer i dokumenter, for at opnå større sikkerhed.

Brug af Office Mac 2019 Home and Business med Terminaltjenester / Fjernskrivebordstjenester

 Office Mac 2019 Home and Business-udgaven indeholder muligheden for at bruge alle programmer via en Terminal- eller Remote Desktop-server, hvilket gør det muligt for ældre Mac-computere at gøre det.

Telemetri-app

Telemetri-appen, der er aktiveret som standard på Mac i Office Home and Business 2019 , er et værktøj til forbedring af brugeroplevelsen. Telemetri overfører tekniske data (telemetri-data) om det anvendte operativsystem til Microsoft.

Opdateringskontrol til Office

Opdateringskontrollen giver forskellige muligheder for aktivering i forbindelse med opdateringer af funktioner og funktioner samt sikkerhedsrelevante kvalitetsopdateringer (patches og hotfixes): Mindre vigtige funktionsopdateringer kan f.eks. ignoreres, mens vigtige opdateringer kan udskydes i op til 5 uger.

Generelle systemkrav til Microsoft Office Mac 2019 Home and Business

Systemkravene nedenfor gælder for MS Office Mac 2019 Home and Business samt for alle andre Mac-udgaver. Der kan også gælde yderligere krav.

 • Operativsystem: en version af de tre nyeste og mest opdaterede macOS-operativsystemer (Big Sur, Catalina, Mojave eller High Sierra) 
 • Processor: Intel
 • Hukommelse: mindst 4 GB RAM
 • Harddisk: mindst 10 GB ledig plads i HFS+- (macOS Extended) eller APFS-format
 • Skærmens opløsning: 1.280 x 800 pixels

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg installerer Office Mac 2019 Home and Business?

Da Apple har understøttet 64-bit som standard siden macOS 10.5, anbefales det, at du bruger denne version. Office-softwaren installeres udelukkende med Click2Run-installationsprogrammet ("click-and-lose-fil").

Hvad er licensbetingelserne for Microsoft Office Mac 2019 Home and Business?

Home and Business-udgaven af Microsoft Office Mac 2019 er licenseret til en meget specifik slutenhed - stationær pc, bærbar computer osv. Det omfatter også installation af en kopi på en netværksserver for at kunne bruge den eksternt eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) med en slutenhed, der er licenseret til dette formål. Forudsætningen er, at den tilsvarende Microsoft-software er installeret.

Køb Microsoft Office Mac 2019 Home and Business til en lav pris i Wiresoft Software Shop

 Microsoft Office 2019 Home and Business Edition for Mac kan også fås hos Wiresoft som enkeltlicens til en særlig lav pris - med disse fordele:

 • Umiddelbart efter at betalingen er gennemført, er din enkeltlicens til Office Mac 2019 Home and Business tilgængelig som en elektronisk softwaredownload (ESD) til installation på din Mac.
 • Microsoft Office Mac 2019 Home and Business-licensen, der købes i Wiresoft Shop, er en enkelt licens.
 • For alle tilgængelige Microsoft Office-licenser modtager du fra Wiresoft et softwareprodukt, som kun er beregnet til dit eget brug.
 • Den første brugers oprindeligt installerede software blev slettet i forbindelse med salget til Wiresoft, så den tilsvarende Office-licens er 100 % fri og kan bruges igen.
 • Alle sådanne individuelle licenser er blevet grundigt kontrolleret af Wiresoft for absolut brugbarhed inden salg.
 • Som seriøs softwareforhandler tilbyder Wiresoft ikke testversioner, der er gyldige i en begrænset periode, eller som kun kan bruges med begrænsninger.
 • Med hvertkøb af en -licens hos Wiresoft kan du være helt sikker på, at du køber et originalt Microsoft-produkt - i overensstemmelse med alle lovmæssige krav.

Hvis du har spørgsmål om køb af Microsoft Office Mac 2019 Home and Business, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Læs, skriv og diskutere anmeldelser...mere
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Sidst set