AUTORISERET ORIGINALT PRODUKT
FORSENDELSE INDEN FOR 24 TIMER
SUPPORT VIA CHAT, E-MAIL OG TELEFON
GRATIS HOTLINE +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS

1.487,00 Kr. *

inkl. moms.

Tilgængelig som en øjeblikkelig download


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office 2019 Home and Business - udgaven til professionelle brugere Microsoft...mere
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office 2019 Home and Business - udgaven til professionelle brugere

Microsoft Office 2019 er den nyeste version af den gennemprøvede produktivitetssoftware til at skabe og designe tekster og beregninger, herunder klar præsentation og offentliggørelse, og til sikker kommunikation med andre medarbejdere og partnere.

 Home and Business Edition Office 2019 giver erhvervsfolk en bred portefølje af funktioner og værktøjer til ubesværet at håndtere alle typiske opgaver i virksomheder. Brug Word med dets alsidige muligheder til at behandle tekster, Excel til at oprette og evaluere tabeller og PowerPoint til attraktive præsentationer af resultaterne, som du også kan udforme klar til trykning med desktop publishing-programmet Publisher. Outlook gør det nemmere at håndtere den daglige strøm af e-mails og organisere kommunikationen med forretningspartnere og kolleger mere effektivt.

Med køb af Microsoft Office 2019 Home and Business får både private og erhvervsmæssige brugere alle de vigtige værktøjer, de har brug for til at klare alle daglige opgaver i forbindelse med behandling af data og dokumenter - herunder kommunikation på verdensplan - med komponenterne Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher og den digitale notesbog OneNote. Desuden beskytter gennemprøvede funktioner som f.eks. forebyggelse af datatab mod tab af data, omfattende håndterbare sikkerhedsregler regulerer også individuelle adgangsrettigheder til filer, og MS Office overholder naturligvis også de strenge databeskyttelsesregler i EU.

Derudover indeholder softwarepakken i den aktuelle Home and Business Edition 2019 en række praktiske optimeringer til professionelt og effektivt barrierefrit arbejde samt udveksling af dokumenter til fælles arbejde, især i skyen. Desuden kan alle Office-programmer også bruges som Office Web Apps.

 Office 2019 Home and Business Edition fås i Wiresoft Software Shop som en enkelt licens; du kan også benytte dig af vores særlige tilbud til en lav pris. Følgende oversigt viser dig alle de fordele, som Office 2019 giver dig.

Øget brugervenlighed i Office 2019 Home og Business

Ud over nye programfunktioner byder 2019 Office Suite også på mange individuelle forbedringer af de eksisterende programmer, som øger brugervenligheden og brugervenligheden generelt betydeligt.

Dette omfatter også funktioner til optimering af tilgængeligheden i alle programmer, f.eks. ved at støtte internationale standarder, herunder praktiske forslag til udformning af tilsvarende dokumenter, som suppleres med lydnoter. Derfor er der yderligere muligheder i afsnittet "Brugervenlighed" med et stort udvalg af toner til "Giv feedback med lyd". Word har nu mere diskrete baggrunde til koncentreret arbejde i Office 2019 med de mørke temaer Mørkegrå og Sort, samt en tekst-til-tale-funktion.

Læringsværktøjerne - som findes under menupunktet "Visning" - gør det endnu nemmere at justere kolonnebredder, farver og andre indstillinger for at forbedre læsbarheden af tekster. Med højtlæsningsfunktionen kan du også justere læsehastigheden.

Derudover er der udvidede muligheder for at bruge frihåndstegninger i de forskellige programmer, som kan integreres til illustration af tekster og tabeller.

Når du bruger Office 2019 Home and Business på en touchscreen-enhed, kan programmerne betjenes med både fingeren og en pen.

Samtidig redigering og styring af dokumenter og filer af flere brugere er også blevet yderligere optimeret - til dette formål er Microsofts cloud-tjeneste OneDrive tilgængelig, hvorigennem der er mulighed for samtidig adgang til data samt opdatering i realtid eller frigivelse af dem fra et hvilket som helst sted. Der er omfattende sikkerhed ved hjælp af den aktuelle forvaltning af adgangs- og ændringsrettigheder, så følsomme oplysninger også kan udveksles via skyen.

De vigtigste nyskabelser i Office 2019-pakken i et overblik

I Office 2019 Home og Business er der også mange nye funktioner og værktøjer i de velkendte programmer Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Access:

 • Word 2019 fremskynder arbejdet med tekster med forskellige værktøjer - f.eks. kan brugeren straks slå fremmedord eller fremmedsproglige udtryk op med funktionen "Review" uden at skulle forlade programmet. Det er også muligt at tegne i frihånd direkte i dokumentet; der er også farvede piktogrammer til rådighed til at fremhæve passager visuelt.
 • Excel 2019 tilbyder nye visualiseringsmuligheder til rapporter, herunder kort- og tragtdiagrammer, skalerbar vektorgrafik og forbedret integration og visning af frihåndstegninger. Desuden er det nu muligt at sammenkæde tekster. Nyt i Excel er også beskyttelse mod datatab til søgning af fortrolige datatyper, f.eks. kreditkortnumre.
 • PowerPoint 2019 indeholder nye visuelle effekter til at animere præsentationer eller gøre dem mere dynamiske, f.eks. zoom- eller morphing-overgange. Desuden er der nye billeder og redigerbare piktogrammer til rådighed, herunder vektorgrafik, samt mulighed for at integrere egne illustrationer, der er skabt med en digital pen. Den tekstmarkør, som tidligere var kendt fra Word, kan nu også bruges i PowerPoint til at fremhæve passager i farver.
 • Outlook 2019 tilbyder nye funktioner til at sortere e-mails efter vigtighed og relevans, og de kan også læses højt, hvilket er særligt praktisk, når du er på rejse. Data Loss Protection (DLP) sikrer, at kritiske data er beskyttet mod uautoriseret adgang.

Andre funktioner i Office 2019 Home and Business i et overblik

Ud over de allerede nævnte programfunktioner har brugerne af Office Home and Business Edition også adgang til følgende funktioner, hvoraf nogle er særligt vigtige for administratorer og især giver øget sikkerhed og udvidede kontrolmuligheder.

Gruppepolitik for øget sikkerhed

Gruppepolitikobjekt (GPO) giver gruppepolitikker til at sikre Office 2019 ved hjælp af ADMX-filer. Ud over at styre opdateringer påvirker dette også sikkerhedsindstillingerne, herunder for kontrol af makroer i eksterne dokumenter.

Brug via Terminal Services / Remote Desktop Services (RDS)

Office 2019 Home and Business kan også bruges på en terminal- eller fjernskrivebordsserver. Desuden omfatter licensen en sekundær brugsret til en defineret brugers bærbare computer.

Telemetri-app

Telemetri-appen bruges til at forbedre brugeroplevelsen. Til dette formål overfører Telemetri tekniske data (telemetri-data) til operativsystemet på den computer, hvor Office Home and Business er installeret.

Opdateringskontrol

Opdateringskontrollen giver administratorer forskellige muligheder for funktionsopdateringer og sikkerhedsrelevante kvalitetsopdateringer som f.eks. patches og hotfixes: mindre vigtige funktionsopdateringer kan ignoreres, og vigtige opdateringer kan udskydes i højst 5 uger.

Generelle systemkrav til Microsoft Office 2019 Home and Business

Følgende systemkrav gælder for alleMS Office 2019 Home og Business samt alle andre udgaver, som der kan være yderligere krav til.

 • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: 1,6 GHz eller højere, dual-core-processor
 • Hukommelse: 2 GB RAM (32 bit) eller 4 GB RAM
 • Harddisk: 4 GB eller mere ledig plads
 • Opløsning/grafikkort: min. 1.280 x 768
 • og for GPU-accelererede grænseflader: DirectX 10

Kompatibilitet mellem Office 2019 Home and Business og Windows-operations- og serversystemer

Vi vil gerne endnu en gang gøre opmærksom på, at Microsoft Office 2019 Home and Business og alle andre udgaver kræver Windows 10 som styresystem for at sikre installation og korrekt drift af softwaren. Microsoft Office 2019 er hverken kompatibel med den tidligere version Windows 8 eller med ældre versioner.

Windows Server 2019 er påkrævet for at kunne bruge Office Home and Business 2019 sammen med Fjernskrivebordstjenester.

32-bit eller 64-bit version - hvad skal du overveje, når du installerer Office 2019 Home og Business?

Office 2019 fås både i en 32-bit og en 64-bit version. Softwaren installeres på en pc ved hjælp af et offline-installationsprogram (ingen internetforbindelse er nødvendig). Microsoft anbefaler 32-bit versionen, selv om du ellers bruger 64-bit versionen af Windows på den pågældende computer. Fordelen ved 32-bit versionen er, at den er mere kompatibel med mange andre programmer og tilføjelsesprogrammer, der bruges sammen med Office.

Det er ikke muligt at installere Office 32-bit og 64-bit versionen af Office 2019 Home and Business på én pc på samme tid.

Godt at vide: Hvad er licensbetingelserne for Microsoft Office 2019 Home and Business?

Hver udgave af Microsoft Office 2019 er licenseret til en meget specifik slutenhed - stationær pc, bærbar computer osv. Med softwarelicensen får du også ret til at installere så mange kopier af Office Home and Business, som du vil, på den pågældende slutenhed samt alle tidligere versioner. Derudover kan du også installere en kopi på en netværksserver for at bruge den enten eksternt eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) med den licenserede slutenhed.

Køb Microsoft Office 2019 Home and Business til en god pris i Wiresoft Software Shop

Du kan købe Microsoft Office 2019 Home and Business Edition fra Wiresoft som en betydeligt billigere enkeltlicens - med følgende fordele:

 • Når du har gennemført betalingen, er din licens til Office 2019 Home and Business straks tilgængelig for dig.
 • Den Microsoft Office 2019 Home and Business-licens, du køber, er en enkelt licens.
 • Med alle Microsoft Office-licenser, som du kan købe hos Wiresoft, får du et softwareprodukt, som udelukkende bruges af dig selv.
 • Som en velrenommeret softwareforhandler tilbyder Wiresoft ikke prøveversioner, der kun er gyldige i en begrænset periode, eller som kun kan bruges på en begrænset måde.
 • Når du køber en licens hos Wiresoft, kan du derfor være helt sikker på, at du køber et originalt Microsoft-produkt i overensstemmelse med de juridiske bestemmelser.

For alle spørgsmål om køb af licens af Microsoft Office 2019 Home and Business bedes du kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Læs, skriv og diskutere anmeldelser...mere
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Sidst set